Västbodals baddag 2020 – OM/INSTÄLLD


Evenemangsdetaljer


2020-12-01: Styrelsen har beslutat att ställa om årets baddag. Vi ses på grund av rådande pandemi inte på baddhuset i Uddevalla i år, men förhoppningsvis under #vbdscout. Uppmanar alla scouter att bada (i sjö, i havet, i badkar, i pool eller någon annan coronavänlig plats) och att dela sin badupplevelse på sociala medier. Hoppas vi ses under #vbdscout! ”Scoutigaste” badbilden senast 31/12 har chans att vinna pris. Mer information finns på Västbodals Facebooksida och Västbodals Instagram

 

OBS Baddagen är förstås, som alla andra våra aktiviteter beroende av Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer. Vi hoppas dock på att vi kan genomföra den.

BADDAG för dig som är scout i Västbodals Scoutdistrikt!
19 december 2020 kl 15.30–18.30 på Walkesborgsbadet i Uddevalla.

Ta med dig föräldrar och syskon och kom. Gratis för scouter och deras familj! Passa på att öva simkunnighet, livräddning, isdubbar, samt ta simmärket, bada och ha skoj med mera!

Badkläder, handduk, matsäck och hänglås till skåpen är bra utrustning att ta med sig utöver ett glatt badhumör! Samåk gärna, samt informera din ledare om att du ska dit.

Avsikten är att kunna genomföra baddagen, men distriktet tar på grund av rådande situation med covid-19 in anmälningar. Anmäl dig och din familj HÄR. Nytt för i år!!

Hör av dig till info@vastbodal.se, någon i distriktsstyrelsen, din ledare eller årets arrangör Charlotte Forsmark (0730664659) i Uddevalla Scoutkår vid ev frågor eller funderingar.

Ledare och andra, hjälp till att sprida inbjudan så att den når ut till alla scouter i distriktets kårer.

Hör av dig till info@vastbodal.se om du vill ha en utskriftsvänlig inbjudan.

Tack på förhand! Vi ses vid årets julbad!

Varmt välkomna önskar Västbodals Scoutdistrikt

Kommentarer inaktiverade.