Bodaborgshajk 2019


Evenemangsdetaljer


2019-09-30: Äventyrare, Utmanare, Roverscouter och ledare!

Häng med på Västbodal Scoutdistriktshajk på Boda Borg i Karlskoga 16-17 november 2019.

INBJUDAN hittar du här och här ANMÄLER du dig.
Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Informationsmail går ut till alla anmälda efter sista anmälningsdagen som är sista oktober.

Hoppas du är lika taggad som oss! Tveka inte att höra av dig vid eventuella funderingar. Du når oss genom att maila sandra.passe@vastbodal.se, martintolkko@gmail.com och arvidssonbirger@gmail.com.

Scouthälsningar Västbodals Scoutdistrikt genom 2019 års planeringspatrull Birger, Martin och Sandra.

 

__________________________________________________________________
2018-12-01:
Fre-lör, lör-sön eller kanske hela helgen den 15-17 november 2019 är planen att Västbodal Scoutdistrikt åker till Boda Borg! Tidigare års hajker har varit superroliga och nu söks det arrangörer till 2019 års hajk!

Några exempel på saker som arrangörerna gör är att ta in anmälningar, göra budget, boka buss, bestämma mat och var vi ska sova, lära känna nya scoutkompisar, planera roliga aktiviteter, samt ta fram 2019 års eventuella hajkmärke.. :)

Hör av dig till sandra.passe@vastbodal.se om du är intresserad av att arrangera eller har frågor/funderingar/liknande. Både du som fixat massa hajker och liknande eller du som aldrig arrangerat något tidigare är varmt välkommen att vara arrangör.

 

Kommentarer inaktiverade.