Äventyrarnas SKIDRESA i Hemsedal 2019


Evenemangsdetaljer


Till Västbodals Distriktsstämma 2018 skickade Hunneberg KFUM Scoutkårs Äventyrare in en motion angående att de önskade skidresa för distriktets Äventyrare. Tillsammans med andra Äventyrare har de planerat och bjuder härmed in till Äventyrarnas SKIDRESA i Hemsedal 2019.

Tillägg 2018-12-01: TJOHOO!! Äventyrarna har enligt önskemål glädjen att meddela att även Utmanare är varmt välkomna på skidresan! Kanske även RS, men först till kvarn gäller som sagt så skynda att anmäla er då vi har svårt att utöka antalet platser ytterligare!

När: 3-6 januari 2019.
Var: Hemsedal, Norge.
Hur: Vid lunchtid på torsdagen kliver vi på bussen som tar oss till stugan som vi hyrt i Hemsedal. Fredag, lördag och lite mer än halva söndagen åker vi skidor innan det är dags att bege sig hemåt med bussen. Vi som åker fixar med gemensam mat under resan och delar på matkostnaderna.
Kostnad: subventionerat pris om 1900 kr för transport ToR, boende och skipass för medlemmar i Västbodal. Matkostnader tillkommer, men planeras och köps in gemensamt. Ev skidhyra och/eller skidskola betalas av scouten själv.
Anmälan: Anmäl dig SNARAST möjligt på denna länk.
Frågor: maila info@vastbodal.se eller sandra.passe@vastbodal.se

Scouthälsningar Västbodal Scoutdistrikt genom Äventyrs skidrese-planeringsgruppen

PS. Hjälp oss gärna att sprida inbjudan till distriktets alla Äventyrare och äldre! Hoppas ni är lika taggade på skidresa som oss!! Det går bra att anmäla hela patrullen (både med eller utan ledare) eller som enskild scout DS. 

 

Kommentarer inaktiverade.