Skidresa under vintern vecka 1 2022


Evenemangsdetaljer


Hej alla Västbodals Scouter som är Äventyrare eller äldre!

Till Västbodals distriktsstämma 2021 skickade Hunnebergs KFUM Scoutkårs Utmanare in en motion gällande önskan att arrangera en skidresa under vintern 2021/2022. Motionen gick igenom så 2-9 januari 2022 drar vi till Trysil och bor i en stuga för 25 personer! :) Alla distriktets Äventyrare*, Utmanare och Roverscouter är varmt välkomna. Först till kvarn gäller. Även ledare är varmt välkomna att delta (och är en förutsättning för att skidresan ska kunna bli av), men har ett eget kösystem samt att körkort är meriterande.

Vi kommer att ge oss iväg på söndag morgon den 2 januari. Exakta startplatser och tider meddelas närmare inpå. Du har med dig egen matsäck för ditresan. Resten mat ingår i priset och vi hjälps åt att laga den.

Både du som är proffs och du som aldrig åkt skidor tidigare är välkommen att följa med på denna grymma skidresa. Hemma igen är vi eftermiddag/kväll den 9/1.

Hoppas du är lika taggad som vi!

När: 2-9 janauri 2022
Var: Trysil i Norge
Kostnad: subventionerat pris är 3250 kr/scout (inklusive liftkort) + ev skidhyra.
Anmälan: här anmäler du dig. ALLA PLATSER är tagna, men anmäl dig gärna till reservlistan! Planeringspatrullen återkommer inom kort med vilka som fått en plats.
Corona: du bör vara fullvacinerad mot corona för att följa med på resan. Ev karantän mm pga ovaccinerad bekostas av respektive scout samt krävs att vuxen möter upp. Mer information om Norges regler hittar du här. Västra Götaland räknas just nu som ett rött område (men kan ändras varje vecka, nyss var det tex rött). Distriktet följer utvecklingen och ändringar kan som sagt komma att ske.

*För Äventyrare krävs det att ledare från ens kår följer med, så om du är Äventyrare så se till att även din ledare blir taggad på att åka med.

Vid ev ogiltig frånvaro debiteras 4800 kr/scout. Om distriktet ställer in resan kommer hela beloppet att återbetalas.

Vid ev frågor hör av dig till johansson.carl2005@gmail.com (skidresepatrulledare), jesper.ljunggren@vastbodal.se (distriktsstyrelseledamot och Utmanare i Hunneberg), sandra.passe@vastbodal.se (distriksstyrelseledamot och ledare i Hunneberg) och/eller jenny.hermansson@vastbodal.se (distriktsordförande)

Varmt välkomna önskar Västbodals Scoutdistrikt genom arrangörerna Hunnebergs Utmanare.

Bilder från Västbodals skidresa till Kläppen 2021:

Kommentarer inaktiverade.