Baldersnäsläger 2020

Välkommen till Baldersnäslägret 2020

Plats:

Baldersnäs Herrgård i Dalsland BALDERSNÄS 22, 660 10 Dals Långed

När:

Den 12–18 juli 2020

Lägret är för scouter som är upptäckare och äldre. För att få följa med på lägret som scout skall man ha fyllt 10 år när lägret börjar, minst varit upptäckare under vårterminen 2020 samt innan lägret varit på hajk eller läger och sovit i tält.

Vi kommer att organisera lägret på samma sätt som tidigare år. Detta innebär att varje patrull kommer att bestå av 5–6 scouter från olika kårer. Patrullerna kommer också att vara blandade med flickor och pojkar. Patrullindelningen skall vara klar före lägerstarten varför vi kommer att kalla till ett möte några veckor före lägret dit alla kårer som skall vara med på lägret bör skicka en representant så att vi tillsammans kan sätta ihop bra patruller för våra scouter.

Eftersom matlagningen fungerar lite olika på olika läger kan det redan nu nämnas att på detta läger, lagar varje patrull själva sin egen mat på vedspisar. Vi har därför avsatt 2–2,5 timme i programmet per måltid. För ledare och ledarbarn kommer det finnas ett lägerkök som lagar maten.

Välkommen till Baldersnäslägret 2020

Kommentarer inaktiverade.