B96 Körkort

Vi har nu fått klart med en körskola för utbildning för B96 Körkort!
Inom kort kommer vi att återkomma med information om hur ni anmäler er och vad er egenkostnad blir.

Distriktet har tidigare haft en gemensam och subventionerad körkortsutbildning för att utöka sitt B körkort till ett B96, vilket ger behörighet till att dra tyngre släp.

Efter en förfrågan till styrelsen om att åter igen erbjudan subventionerad utbildning för att ta B96 körkort har vi ställt frågan till er i kårerna och kan konstatera att det finns ett stort intresse för detta. Styrelsen kommer att arbeta fram ett utbildningserbjudande till kårerna i distriktet som kommer att presenteras så snart vi fått klart med någon körskola som kan anta sig att genomföra utbildningen. Vi har fått nej från ett flertal aktörer då de är fullbokade.

Kommentarer inaktiverade.