Kårutbildnings och kårledningsträff 2021


Evenemangsdetaljer


Kårledningar och kårutbildare i Västbodal Scoutdistrikts scoutkårer hälsas varmt välkomna på Kårutbildnings- och Kårledningsträff.  Ett möte där ni sätter agendan! Så vi ser positivt på om ni ser till att anmäla in punkter i god tid innan träffen.

När: måndag 27 september 2021 kl 19:00- ca 21:00
Var: Vi kör ett digitalt möte via Zoom. Länk till mötet kommer närmare inpå!
Hur:

Vad är egentligen en kårutbildningträff? Jo det är en träff för Rover och ledare i vårt distrikt som är intresserade av utbildningar för kårens medlemmar, eller att själv bli utbildare. Vissa kårer har utsett ledare som är speciellt ansvariga för utbildning och andra kårer har det på annat sätt. Det spelar ingen roll vilket! Alla som är intresserade av scoututbildningar eller har önskemål om kurser är välkomna helt enkelt! Bland annat kommer Regionala Utbildningsgruppen Väst och informerar om Scouternas olika utbildningar. Konsulent från Västra Kansliet deltar också.

Och vad menas med Kårledningsträff egentligen?? Jo, det är att alla som har en funktion i en kårstyrelse i någon av distriktets scoutkårer hälsas välkomna på en träff. Där vi tillsammans med utbildningsintresserade diskuterar utbildningar, kommunikation och annat som kan vara av intresse för distriktets kårer.

Hoppas att alla kårer kan skicka MINST en representant till Kårutbildnings- och Kårledningsträff.

Om du redan nu vet att du vill ta upp något speciellt så hör gärna av dig till styrelsen på info@vastbodal.se. Tveka inte heller att höra av dig ifall du har ev frågor.

PS. Hjälp oss gärna att sprida denna inbjudan till alla intresserade i distriktets kårer.

Varmt välkomna! Hoppas vi ses!

Mvh Distriktsstyrelsen

Kommentarer inaktiverade.