Västbodals skidresa Kläppen 2021

Hej alla Västbodals scouter som är Äventyrare eller äldre!

Nu är det äntligen dags för skidresa igen! :)

3-10 januari 2021 åker vi tillsammans till en skidstuga i Kläppen. Alla Västbodals Äventyrare*, Utmanare och Rover är varmt välkomna. Först till kvarn gäller så anmäl dig HÄR direkt. Även ledare är varmt välkomna att delta (och är en förutsättning för att skidresan ska kunna bli av), men har ett eget kösystem samt att körkort är meriterande. 

Vi kommer ge oss iväg på söndag förmiddag den 3 januari. Exakta startplatser och tider meddelas närmare inpå. Du har med dig egen matsäck för ditresan. Resten mat ingår i priset och vi hjälps åt att laga den.

Det kostar 2500 kr/scout + ev skidhyra om du anmäler dig innan den 10 november. Om du anmäler dig efter 10/11 kostar det 3100 kr/scout + ev skidhyra. Mat, boende, liftkort och transport ingår i priset som är kraftigt subventionerat av Västbodal. Vid ev ogiltig frånvaro kommer du att debiteras 4000 kr/scout.

Vi kommer bo 24 personer uppdelat på 4 stugor som ligger nära varandra och nära backen. Både du som är proffs och du som aldrig åkt skidor tidigare är välkommen att följa med på denna grymma skidresa. 

Hemma igen är vi på söndag eftermiddag/kväll den 10/1. 

Tveka inte att höra av dig till Utmanare Jesper eller vår ledare och distriktsstyrelseledamot Sandra (0762012179) vid eventuella frågor eller funderingar gällande skidresan.

Hoppas du är lika taggad som vi!

Kom ihåg att anmäla dig så snabbt som möjligt som sagt eftersom först till kvarn gäller. Alla platser är fyllda och infomail har gått ut till anmälda scouter + angedd vårdnadshavare. Hör av dig vid ev frågor.

Varmt välkomna önskar Västbodals Scoutdistrikt genom arrangörerna Hunnebergs Utmanare.

* OBS! För Äventyrare krävs att även ledare från kåren anmäler sig så se till att din ledare är anmäld!!!

 

SNABBINFORMATION:
När: 3-10 januari 2021
Var: Kläppen, Sälen
Vilka: Västbodals Äventyrare (men kräver ledare från kåren), Utmanare, Rover och ledare.
Kostnad: 2500 kr + ev skidhyra innan 10/11. 3100 kr vid senare anmälan. Mat, transport, boende och liftkort ingår.
Anmälan: Här anmäler du dig och först till kvarn gäller.

 

Kommentarer inaktiverade.