Västbodals Boda Borgs hajk 2018

Äventyrare, Utmanare, Roverscouter och ledare!

Missa inte Västbodal Scoutdistrikts hajk på Boda Borg den 10-11 mars 2018, samt möjlighet att vara med och påverka på distriktets stämma på söndag eftermiddag. Mer information om detta hittar du här.

TILLÄGG 2018-03-01: Informationsmail har nu gått ut till alla anmälda. Hör av dig till oss om du anmält dig till Boda Borgs hajken men inte fått någon information!! Vi vill även påminna om distriktets stämma som är i Bengtsfors på söndagen. Mer info om stämman hittar du HÄR.

TILLÄGG 2018-03-13: Vilken bra helg vi hade på Boda Borg! Här är några bilder från hajken och dess Snapchattävling. Hör av er om ni har bilder som ni vill ska läggas ut. Boda Borgs resenärer: glöm inte att fylla i utvärderingsformuläret som gått ut via mail. Tack på förhand! Scouthälsningar Evelina, Ruben, Sandra och Gustav. 

 

Kommentarer inaktiverade.