Många roliga arrangemang framöver…

… och exempel är ”PLANERING av Äventyrarnas kommande SkIdReSa” eller ”URS-utmaningen” som är för distriktets Utmanare och RS. Mer information om dessa och distriktets alla andra aktiviteter hittar du under fliken Arrangemang.

Har du en idé? Vi stöttar dig att förverkliga den!

Vänd dig gärna till distriktet om du har en bra idé på ett arrangemang. Kanske har du, din patrull eller ledarteam en jättebra idé på en aktivitet för scouter i distriktet? Kanske vill ni ordna en överlevnads- eller kajakhajk eller en myskväll eller något helt annat? Hör av dig till info@vastbodal.se så hjälper vi dig att förverkliga idéerna! Samma mailadress gäller om du vill söka bidrag för ditt deltagande på en ledarskapskurs, sjukvårdskurs eller liknande. Glöm inte att distriktet har ett ledarvårdsbidrag med 25 kr/medlem och år som söks av kår. Hör av dig om du har funderingar angående distriktets bidrag till scoutkårer och enskilda scouter  i distriktet.

VARGMÄRKET

Vargmärket är Västbodals Scoutdistrikts utmärkelse för de som har deltagit på många läger och övernattningar utomhus. För vidare information se detta inlägg.

Kommentarer inaktiverade.