Baldersnäslägret 2023, 40 år!

Bild genererad av AI

Lägerbrev 1 i PDF för utskrift länk: Lägerbrev 1
Lägerbrev deltagare: Lägerbrev deltagare 2023
Packnings lista: Packlista 2023
Hygien rutiner: Hygien rutiner 2023
Hälsodeklaration: Hälsodeklaration läger

Hej alla scouter i Västbodals scoutdistrikt!

Här kommer det första lägger brevet för Baldersnäsläger 2023, detta är en kort information om lägret för att kunna meddela scouterna och börja planera sommaren.  Temat för detta läger kommer vara tiden 40 år sedan och 40 år framåt då lägret firar 40 årsjubileum.

Lägret kommer att äga rum i vecka 29 från söndag den 16 juli till lördag den 22 juli i Dals Långed på Baldersnäs. Länk till platsen och en liten karta finns här: https://www.vastbodal.se/events/event/baldersnaslager-2023/ 

Lägerkostnaden är:
850 kr för deltagare under hela veckan (söndag-lördag),
600kr för upptäckare under kort vecka (tisdag-lördag) och
400 kr för ledare och funktionärer. Ledarbarn upp till 8 år deltar utan kostnad.
Besökare är välkomna under veckan utan kostnad men vill man äta kostar detta 50 kr och får gärna föranmälas.

För att kunna delta på lägret måste minst en ledare från kårens avdelning delta på lägret per 5 scouter anmälda, detta gäller för Upptäckarna och Äventyrarna. Den enskilde scouten bör ha varit aktiv scout i minst ett halvt år för att delta på lägret. Vi ser gärna att scouterna innan lägret har tagit märkena Elda, Plåstra, Matettan samt att de har deltagit på minst en hajk med övernattning i vindskydd eller tält. Vi rekommenderar även att scouterna har tagit bevis märket Simma eller att de de kan uppvisa till sin ledare att man kan simma 200 meter.

Bevismärket Kniv ska alla scouter ha tagit. Bevismärket Yxa & Såg krävs från Äventyrare och uppåt.

Upptäckare kommer ha ett kortare läger från tisdag den 18 juli till lördag den 22 juli. För-läger för funktionärer börjar redan den 15 juli med uppbyggnad av lägerplatsen.

Vi ser fram emot att träffa er alla på Baldersnäslägeret 2023! Om ni har några frågor eller funderingar kan ni höra av er till oss på baldersnas2023@vastbodal.se Var redo!

Planeringen inför Baldersnäs 2023 är igång och Läko har haft två möten inför lägret. vi tar nu in föranmälan från kårerna för att få ett cirka om deltagarantal för att kunna planera lägret frammåt.

Inget är bindande. vi samlar epost, namn och telefonnummer för att kunna skicka ut inbjudan när lägret drar igång. 

Nästa planeringsmöte är 18 januari men svara gärna så snart ni kan på enkäten så vi får en klar bild över intresset för lägret
Länk till enkät: Föranmälan kårer

Kommentarer inaktiverade.