Lägerplaneringsmöte 28 oktober

Lägerplaneringsmöte söndag 28 oktober kl 10 på Sparreviken.

Det är svårt att tro det när man ser ut på vädret just nu, men det kommer en sommar om sådär en 7 månader. På sommaren vill ju vi och våra scouter åka på läger. Det börjar bli dags att fundera på var och hur vi vill ha sommarens läger.

Våra vänner i KM ( KFUK/KFUM ) har planer på att ha ett läger för sin region på deras fasta lägerplats Sparreviken i Ljungskile. Deras region är ungefär jämförbar med vårt distrikt. De har frågat övriga distrikt i området om vi vill vara med på det lägret. I vår distriktstyrelse har vi sagt att det låter som en bra ide.

Det är inte så mycket som är planerat ännu, och det finns ingen lägerkommite. Några saker är dock givna: lägerplatsen Sparreviken, lägertiden lördag 27 juli till lördag 3 augusti, lägernamnet Dreamcamp, lägertemat ”de fyra elementen”.

Det är planerat ett möte för att försöka bilda en lägerkommite. Mötet är söndag den 28 oktober, på Sparrevikens lägerplats. Se bifogad inbjudan.

Vi hoppas att de kårer som är intresserade av att delta, kan skicka minst en representant. Anmäl er till mötet enligt bilagan. Om ni inte kan komma på mötet, men är intresserade av att delta i själva lägret, skicka gärna ett mail så vi kan hålla er uppdaterade om vad som händer.

Dreamcamp-lagermote

Kommentarer inaktiverade.