Knivtillverkarhajk

Välkomna på knivtillverkarhajk 24-26 maj 2013.

Tillverka ditt eget personliga knivskaft av ett träämne och tillverka en fin knivslida i läder efter din personliga design. Knivblad får du. Du får kursledning i alla moment och hajken vänder sig till utmanare och uppåt mat lagas gemensamt. Alltså är även RS och ledare välkomna. Kostnad 100kr och då ingår allt material och mat på hajken. Platsen utgår från Henåns scoutstuga (Buavägen 145 Henån) med start från kl 18:00 på fredag kväll den 24 maj. Avslutning sker på söndag ca kl 14:00. Medtag vanlig hajkutrustning och oömma kläder. Anmälan görs till Niclas Dalstrand senast den 19/5 på mejl: geten_7@msn.com vid frågor går det också bra att ringa 0705-334808

Platserna är begränsade till max 15 deltagare. De som redan påbörjat sin kniv har förtur till dessa platser!!
Hajkerna kommer fortsätta med en hajk per termin och oftast så tar de 2-3 hajker att tillverka sin kniv och man måste ej gå.

Ladda hem inbjudan här: knivtillverkarhajk-var-2013

Kommentarer inaktiverade.