Dreamcamp är nu i gång

Dreamcamp på Sparreviken är nu igång på allvar. Scouterna kom i går lördag, och då var det mest lägerbygge som gällde. Idag söndag har programmet kommit i gång efter lunch och upptäckare och äventyrare har haft aktivitetspass under eftermiddagen.

Dreamcamp är ett ganska blandat läger, med Hunnebergs scoutkår och Ljungskile scoutkår från Västbodal scoutdistrikt och Redbergslid, Porthälla, Kortedala, Partille, Löftadalen och Vättle från Göteborg. De första dagarna är vi ca 80 personer, upptäckare, äventyrare och ledare. På tisdag kommer ett gäng spårare och stannar till på torsdag, och då kommer vi vara ca 115 pers.

På lördag kväll hade vi en lägerinvigning, med ett stiligt ljusspår på vägen tillbaka.

DSC_0043

DSC_0048

 

 

Upptäckarna har spelat volleyboll idag, och äventyrarna har paddlat kajak och kanadensare.

DSC_0088

 

Kommentarer inaktiverade.