Designa Västbodals distriktsmärke

Hej alla scouter, ledare och kårer i Västbodal!

Vi har ju nu startat i vårt nya gemensamma distrikt och behöver en ny logga, märke som förenar oss. Märket skall innehålla vår gemensamma scoutlilja och namnet VÄSTBODAL, i övrigt vill vi att ni är kreativa och kommer på hur det skall se ut. Märket skall vara möjligt att trycka och ha med på hemsidor samt sy på ett nytt tygmärke som skall passa att ha på scoutskjortor.

Första inbjudan blev lite otydlig så därför har vi nu förlängt tävlingen till den 30 september 2013. Redan inskickade bidrag är givetvis fortfarande med i tävlingen. Tävlingen kommer att avgöras på distriktsstämman den 12-13 oktober då ni alla har chansen att rösta på vem som skall vinna.

Maila in ditt bidrag till: info@vastbodal.se

Vad vinner man då? Äran givetvis att ha designat distriktets nya märke men även en möjlighet att delta på en valfri distriktsaktivitet.

Vi ser fram emot alla era bidrag!

Tänk på att märket ska vara lämpligt både i tryckt form, på hemsida och som märke. Läs gärna om scouternas grafiska profil och kommunikationsplan för inspiration här

Med vänlig hälsning,
Distriktstyrelsen

Kommentarer inaktiverade.