Dags att anmäla sig till Boda Borg och Volleynatta!

Ni har väl inte missat att det är dags för Volleynatta den 25-26 oktober för Utmanare och sista års äventyrare! Och ni har väl inte missat att sista anmälningsdagen är snart? Se till att dra ihop ett lag och anmäl er!

Mer information hittar ni här

Likaså har ni väl inte missat att vi snart även ska åka till äventyrshuset Boda Borg i Karlskoga? Även denna anmälningstiden närmar sig, och ni får skynda er om ni vill ha plats! Bussen rymmer inte hur många som helst, och kan bli full!

Mer information om detta hittar ni här

Se nu till att samla era scouter och även ledare till boda borg, och anmäl er snarast till dessa två toppenhelger!

Uppdatering för Boda Borg: Vi har fått in fler anmälningar än vi har räknat med, vilket är jättekul! Men innan vi hittat en större buss så kan vi inte lova att det finns plats. Sluta dock inte att anmäla er, vi sätter er som intresserade, och återkommer om några dagar om vi löser bussen.

Kommentarer inaktiverade.