Hemma igen från Boda Borg

Resan till Boda Borg är nu över. 66 scouter från 12 kårer lekte och klurade en hel dag på Boda Borg. Många ömma muskler och värkande knän blev det, men roligt hade vi.

Vi började resan i Uddevalla på fredag kl 16:35, sen plockade vi upp scouter i Vänersborg, Mellerud och Åmål. Ca kl 21 rullade vi in på parkeringen till Karlskoga folkhögskola, där vi övernattade i gympasalen.

Efter en tidig lördagsfrukost så packade vi in oss och våra packningar i bussen, och körde de sista kilometrarna till Boda Borg. Där möttes vi av en tvättäkta pirat och liemannen. Det var ju Boda Boo, Halloween tema. I korridorerna drog spöken, skelett och andra märkliga figurer omkring, på jakt efter offer att skrämma ( lite grann ).

De flesta lyckades lösa några av banorna, och en del gick in för det lite mer, och löste så många att deras stämpelkort blev fyllda… Mitt under lekandet hann vi också äta en smarric tacobuffe.

När mörkret började falla över Karlskoga var det dags att packa in oss i bussen och dra hemåt. Resan hem gick i lugn takt, eftersom det var tät dimma ute. Inne i bussen var det mer drag. Vissa övade på alla julsånger de kunde komma på, så det blev mycket ”skönsång”

Kommentarer inaktiverade.