Välkomna till Knivhajk 24-26 oktober

Tillverka ett eget knivskaft av trä och en fin knivslida i läder precis som du själv vill att den skall se ut! Knivblad ingår. Du får hjälp hela vägen, men gör allt arbete själv.

Hajken vänder sig till utmanare och Roverscouter. Även ledare välkomna! Kostnad 100kr och då ingår allt material och mat på hajken. Platsen utgår från Henåns scoutstuga (Buavägen 145 Henån) med start från kl 18:00 på fredag kväll den 24 oktober (OBS! Nytt datum). Avslutning sker på söndag 26 oktober ca kl 14:00. Medtag vanlig hajkutrustning (liggunderlag, sovsäck, matlåda mm) och oömma kläder.

Anmälan görs till Niclas Dalstrand senast den 22 oktober på mejl: geten_7@msn.com
Vid frågor går det också bra att ringa 073-5334808

Platserna är begränsade till max 15 deltagare. De som redan påbörjat sin kniv har förtur till dessa platser! Hajkerna kommer fortsätta med en hajk per termin och oftast så tar de 2-3 hajker att tillverka sin kniv och man måste ej gå.

Kommentarer inaktiverade.