Klätterutbildning i Uddevalla 28 feb

Söndag den 28 februari kl 10.00 till 14.45 ordnar Bohusläns klätterklubb tillsammans med oss klätterutbildning. Utbildningen heter ”Topprepskurs för inomhusklättring”, och leder till det som kallas ”Grönt kort”. Grönt kort gör det möjligt att på egen hand klättra i klättergym. Kursen är första steget för att lära sig klättra. Platsen är Rimnershallen i Uddevalla.

Kursen riktar sig till ledare och utmanare över 15 år. Distriktet står för hela kurskostnaden. Kursen har åtta platser, några platser är redan bokade. Om det blir överbokat, så försöker vi boka ytterligare ett kurstillfälle.

Klä er ledigt och luftigt för att röra er inomhus. Vi fixar lunch och fika under dagen.

Anmäl er senast den 14 februari till linda.myrstrand@vastbodal.se. Skriv i anmälan: Klätterkurs, ditt namn och din scoutkår.

Kommentarer inaktiverade.