Demokratijamboreen, 18-20 november

Den 18-20 november kommer Scouternas Demokratijamboree gå av stapeln i Västerås. Distriktet har för avsikt att arrangera någon form av transport för medlemmarna till ett förmånligt pris. Boende fixar var och en.

Ni kan läsa mer om Demokratijamboreen här: http://www.scoutservice.se/paverka-scouterna/demokratijamboree-2016/kallelse-och-info/

Ett lite annorlunda sätt att uppleva en Demokratijamboree är att delta som funktionär. Då får man se det mer från insidan, och gör många nya bekantskaper. Scouterna söker funktionärer, se länken ovan för mer information.

Inför Demokratijamboreen kommer distriktet att arrangera en förträff för att gå igenom handlingarna samt praktisk information. På förträffen kommer en representant från Scouternas styrelse till oss för att diskutera handlingarna med deltagarna.

Plats för träffen är 23 oktober på Dannebackens scoutlokal i Trollhättan kl 15.00 och vi kommer bjuda på pizza.

Mer information kommer framöver.

En liten påminnelse om att det snart är dags för er att skicka in motioner. Senast den 19 augusti skall motioner vara inskickade. Scouternas styrelse har utlovat att de kommer att lägga upp motioner och handlingar så fort de inkommit på nätet, allt för att medlemmarna skall få lite längre tid på sig att läsa igenom allt.

Vi vill även påminna er om att om ni inte kan åka på Demokratijamboreen, så har er kår möjlighet till att göra er röst hörd ändå. Det kan ni göra genom att överlåta ert mandat till någon ni anser lämplig. Överlåtelse av mandat måste göras senast den 10 oktober. Om ni inte hittar någon så kan vi i Distriktsstyrelsen hjälpa er alternativt vara ert ombud. Så missa inte chansen att påverka!!

Kommentarer inaktiverade.