Kampen om Hornet 22 oktober 2016

Henåns scoutkår i samarbete med Västbodals scoutdistrikt bjuder in till kampen om hornet!

Den 22 oktober har Henåns scoutkår sin årliga scouttävling kampen om hornet vid vår scoutstuga på Dyrsten och vi bjuder in kårerna i distriktet. Det hela börjar kl11 på lördagen och avslutas kl14. Aktiviteterna utförs i patruller om ca 5-6 personer. Är man inte så många i varje åldersgrupp löser vi det på plats. Medtag något att äta/grilla och något att dricka. Kläder efter väder som kan hålla er torra och varma hela dagen.

Vill man övernatta finns plats för uppsättning av medtagna vindskydd eller tält. Kårerna ansvarar själva för mat (och dess tillagning) och vatten, då vattnet på Dyrsten inte är drickbart.

Anmälan och frågor mailas till: emelia_solvik@msn.com
Eller smsa till 0766521332

Kommentarer inaktiverade.