Motorsågskurs A+B den 21-23/4 2017

TYVÄRR är denna kurs redan fulltecknad men anmäl er gärna ändå så hamnar ni som reserv och får första tjing på nästa kurs vi arrangerar innan vi skickar ut den inbjudan. Vi återkommer om när detta blir, men vi siktar på i höst, och på att den kursen kommer att gå i Dalsland.

För att möta behovet av högre krav vid användande av motorsåg samt stärka säkerheten bland våra ledare och kårer som äger skog, stugor och annat som kräver borttagning av skog.

Vi kommer att hålla kursen på Sparreviken, Ljungskile KFUM lägergård med utbildad kursledare. Max 6 deltagare. Observera att det förutsätts att du har egen motorsåg och skyddsutrustning.

Mat och övernattning ingår. Vill man inte övernatta meddela detta vid anmälan.

Samtidigt kommer HLR utbildning och Trygga mötenkurs hållas den 22/4 på Sparreviken om ni vill samåka i kåren för en härlig scouthelg! Det går bra att övernatta även på dessa kurser och kanske ha kårplanering, eller ledarvård, teambuilding på kvällarna.

Anmäl er till distriktet på denna länk med namn, personnummer, e-post och kår samt ev. mat och allergiinfo samt info om övernattning senast 21/3-17.

Kursen subventioneras av distriktet och koster er endast 1000kr/person.

Motorsågskurs A + B uppdaterad Se bifogad PDF

mvh styrelsen Västbodal

Frågor skickas till info@vastbodal.se

Kommentarer inaktiverade.