Möte inför årsstämman

För att kunna genomföra själva årsmötet snabbt och effektivt, så bjuder vi in till ett förmöte innan stämman. Vi tänker oss lite som ett digitalt påverkanstorg, där vi kan räta ut många frågetecken, så vi kan ta snabbare beslut på stämman.

Vi i styrelsen arbetar just nu för fullt med att sammanställa handlingarna och har lite smått börjat med att lägga upp utkast på handlingarna på vår hemsida Distriktstämma 2022 – Västbodal Scoutdistrikt (vastbodal.se). Sista dag för att lägga ut handlingarna är den 19 februari.

Vi vill att ni inför mötet har läst igenom materialet vi har publicerat, allt skall vara uppe på hemsidan i god tid innan mötet den 15:e, och gärna har färdiga anteckningar.

Länk till mötet https://us06web.zoom.us/j/88441157299?pwd=bDFKTnp6cXNVb25jbkVmOFhPVGtJdz09

Kommentarer inaktiverade.