Inbjudan till Solläger 2013

Hej alla spårarscoutledare och övriga ledare. Här kommer inbjudan till årets Solläger som är det 40:e som går av stapeln. Hjälp till i kårerna att sprida denna information.

Lägerbrev 1 vänder sig till Spårarna och Info vänder sig till ledare.

Dokumenten, som är bifogade, finns som pdf, men även som doc (Word) om någon vill komplettera med information. Uppmuntra även föräldrar att deltaga, det är ett utmärkt tillfälle att prova på scouting.

Lördag den 6 april kommer ledare och intresserade att träffas på parkeringen vid Karlsro Gård. Vi kommer att rekognosera för spåren. Vi träffas kl. 10.00. Det är roligt om många sluter upp. Ta med en fikaryggsäck.

Välkomna

Hälsningar Lägerstaben

Solläger info 2013: PDF DOC
Solläger lägerbrev 1: PDF DOC

Kommentarer inaktiverade.