Distriktsläger 2014 – boka in vecka 32!

Idag 29 juli 2013 har ett 10-tal ledare från vårt distrikt träffats på Sparreviken för ännu ett planeringsmöte inför distriktsläger 2014 och samtidigt besökt det pågående lägret Dream Camp. Lägerplatsen visade verkligen upp sig från sin allra bästa sida och beslut togs att ett läger kommer att hållas där vecka 32 nästa år för alla kårer i Västbodal! Det vore väldigt roligt om många ledare från många kårer ville komma på nästa lägermöte den 3 oktober 2013 kl 18:30 i Svanesunds kårstuga. Alla är välkomna, utmanare och uppåt! Till nästa möte är det bra om ni har funderat på vad just ni vill bidra med i lägerkommittén? Intendentur, Ekonomi, Plats, Info, Program, Lägerchef, Säkerhet, Sjukvård eller något annat? Kan du inte själv men vet någon som är jättebra? Tipsa då någon i styrelsen om detta!

Ett protokoll från mötet på Sparreviken finns här: Anteckningar Lagerplanering-130729

Kommentarer inaktiverade.