Lyckad Rekrytering!

Vi kommer att få besök där man kan få hjälp med rekrytering! Läs mer nedan

Lyckad rekrytering, träffar vt14

För att underlätta rekrytering i er kår välkomnas ni till en kväll där vi tillsammans upprättar rekryteringsplan, utbyter erfarenheter med andra kårer samt övar oss på att förmedla scouting på ett inbjudande sätt. På plats kan ni även boka in det konsulentstöd ni har behov av, ni får även med er rekryteringsmaterialet hem till kåren. Västra kansliet tar även med de eventmaterial vi har för utlåning. Målet med kvällen är att ni får verktyg för lyckad rekrytering samt att kåren upprättar en färdig rekryteringsplan som grundar sig i de specifika behov ni har för rekrytering i er kår. Barn, ledare, student, osv.

När: 8 April, 18.00-20.30
Var: Västbodal, Trollhättan Dannebacken
Vem: Ledare i kårer som vill engagera sig med rekrytering.

Kommentarer inaktiverade.