Boda Borg 27-28 mars

Vill du utmana dig själv? Prova på både fysiska och logiska utmaningar? Åka till ett ställe där både ungdommar och vuxna har möjlighet att leka av sig?

Häng i sådana fall med till Boda Borg den 27:e till 28:e Mars 2015.

Vi kommer att köra en buss från Trollhättan/Vänersborg och möjligt via Uddevalla beroende på var de som anmäler sig finns. Sedan Vidare upp mot Mellerud och Åmål för att hämta upp folk även där.

Avresa sker på fredag eftermiddag/kväll för övernattning i golvförläggning. På lördag åker vi efter frukost vidare till Boda Borg för en heldag på äventyrshuset, med lunchpaus i deras restaurang, för att sedan åka tillbaka hemåt på kvällen.

Hela resan kommer att kosta upp till 550kr per person, och är lämplig för Äventyrsscouter och äldre. Dvs. det kommer att bli en rolig aktivitet även för ävntyrssugna ledare! Men tänk på att äventyrare behöver ha med sig någon ledare.

Resan har nu gjorts i ett antal år och hittills har det varit en hit varje gång och har uppskattats av både scouter och ledare.

Vi har begränsat med platser i bussen, och vi garanterar bara plats till de 50 första som anmäler sig, så skynda er. Förra året fylldes bussen ett bra tag innan anmälningstiden tog slut. Sista anmälan, om det skulle finnas platser kvar, är den 28:e februari.

Vill du veta mer om vad Boda Borg är, läs mer på www.bodaborg.se.

Anmälan sker via detta formulär

Har ni frågor: Maila Petter Olsson på saken81@live.se

Kommentarer inaktiverade.