Solläger 2015 Inbjudan

NÄR: Lördag och Söndag den 30-31 maj 2015
VAR: Karlsro Gård, Öxnered, Vänersborg

Här kommer inbjudan till Sollägret 2015. Dela ut inbjudan till spårade i er kår. Sista anmälningsdag är 5 maj och den lämnas till ledare i kåren. Kåren skickar sedan in en lista på alla anmälda till sollager@vastbodal.se senast 10 maj.

Vi har haft planeringsmöten inför lägret, och kommer att göra platsbesök på Karlsro snart för att reka spåret. Meddela på sollager@vastbodal.se om du är intresserad av att gå med, så vi kan komma överens om lämplig tid. Vi är ganska få ledare som organiserar lägret, så vi önskar att fler vuxna engagerar sig.

Meddela på sollager@vastbodal.se så snart som möjligt om er kår vill vara med på Sollägret. Det är endast en intresseanmälan så att planeringsarbetet kan gå vidare. OBS, vi önskar också att ni som inte tänker deltaga skickar ett meddelande om detta. Har ni frågor så går det också bra att ställa dem på sollager@vastbodal.se , eller ring Björn Sikström, tel 0739-753140.

2015 Solläger Inbjudan

Kommentarer inaktiverade.